top of page

Papanașii care trec peste orice dietă

În Călărași, la Chiciu am găsit cei mai buni papanași din câți am mâncat pe unde am fost. Vara când poți sta pe terasă ai o priveliște superbă, Dunărea și uscatul cu vegetația lui, România vecină cu Bulgaria. Acum e iarnă și totul este înghețat...

Doar că, cu trecerea timpului servirea e tot mai proastă în acest restaurant. Ceri ceva și îți aduce altceva, adică am cerut papanași cu smântână și finetti (ciudat de gustoasă combinația), iar ei au apărut cam așa pe masa mea, cu un plus de dulceață. Adică se vede în imaginea de mai jos, cum este combinația de smântână cu dulceață, așa trebuia să fie cu finetti, dar thaaa daaa! Cam asta a înțeles persoana care a servit, cu toate că am explicat de două ori înainte să plece cu comanda. S-a cerut apoi un cidru de mere și a fost adus cu altă aromă. În acest local se organizează nunți, dacă în ziua când am fost nu se putea face față cu 3 clienți, atunci nu vreau să-mi imaginez când este plin. Probabil face doar spate ... dacă înțelegi ce spun. Este a doua oară când sunt dezamăgită în acest local, dar revin pentru gustul desăvârșit al papanașilor.

Poate nu arată fabulos de bine, dar sunt gustoși. Îmi pare rău, chiar nu mă puteam abține să gust mai întâi și apoi să fac poza! E greu, chiar dacă sunt la dietă. Da, am scris „dietă”... Chiar m-am apucat de mâncat sănătos de o săptămână și puțin, am slăbit 1 kg și ceva și trișez, cum am mai făcut de câteva ori, recunosc. E greu tare la început, nu renunț la ce mi-am propus, mă îndrept către rezultate bune cu pași lenți și preciși.

Mda, poza este făcută din păcate după ce am mâncat dimineața, dar am zis totuși să îți faci o idee de la câte kg pornesc.

În ce constă dieta? Nu e mare scofală, doar mâncare ușor de preparat și ușor de luat la pachet. Promit să descriu în una din următoarele postări mai multe despre alimentație și despre cum îmi face plăcere să mă chinui să ajung la o greutate corporală de suportat. Țâțili și fundul sper să rămână cât de cât la fel, nu vreau să dorm pe preș ...

Știu, sunt o persoană normoponderală sau pentru piți sunt grasă, dar nu mă simt bine cu greutatea pe care o am și mi-am propus să mai dau jos din kg până consider că e okay. Nu vreau doar să slăbesc, normal, curând mă apuc serios de sală. Te țin la curent cu evoluția acestei idei pusă în aplicare.

Până data viitoare, ne întâlnim pe facebook și instagram. Hai că ti pup!

bottom of page