top of page

Baby Boutique Dorobanți - și prichindeii pot fi în pas cu moda

Dragi părinți împătimiți ai modei, știu că iubiți să îi învățați pe micuții voștri încă de la o vârstă fragedă cu hainele de calitate. Dacă hainele sunt de la branduri renumite cu atât mai bine, vor crește având în sânge bunul gust.

Priviți probabil mereu prin reviste sau pe internet copiii vedetelor îmbrăcați cu stil ca niște fotomodele în miniatură, nu este exclus să o faceți și voi. Acum trei zile Baby Boutique a inaugurat cel de-al doilea magazin în București pe faimosul Dorobanți.

Puteți găsi mini haine de la branduri renumite cum ar fi Armani, Dior, Roberto Cavalli, Moschino, Moncler, Hugo Boss și altele pentru cele mai scumpe ființe din viața voastră. Cea mai bună parte este că le cumpărați la prețuri de outlet, acum micuțul Daniel și frumoasa Beatrice pot fi „la modă” ca voi!

Magazinul oferă o gamă largă de articole vestimentare pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 și 16 ani. Acest concept a fost creat din dorința de a da posibilitatea de a cumpăra haine de calitate la prețuri accesibile. Calitatea hainelor contează cel mai mult, poate pentru voi poate fi neglijată, dar pentru cei mici este foarte importantă. Baby Boutique oferă prețuri accesibile produselor comercializate pentru a se adresa unei categorii mai variate de clienți care și le pot permite.

Să vă arăt câteva poze de la inaugurarea superbului magazin!

Poți vizita magazinul chiar dacă nu ești părinte, sigur ai un prichindel de care-ți este super drag și vrei să-i faci un cadou!

Adresa outletului pentru micuți este mai jos, dar poți da doar un click și poți pleca spre destinație!

Parteneri: Luxuri, socialagenda.ro, instilulmeu.ro, denisradu.ro, Eye Bar Agency, Morpho

Foto: themoment.ro

bottom of page